Categorieën
Vinicius erg teleurgesteld in La Liga
23 May

Vinicius erg teleurgesteld in La Liga

Voor Real Madrid zal het resultaat van de wedstrijd tegen Valencia niet veel invloed hebben op hun Champions League-plaatsen. Maar het is heel belangrijk voor Valencia, dat thuis zit, en door deze wedstrijd te winnen kunnen ze uit de degradatiezone blijven. De uitkomst van de twee teams trok echter niet de aandacht van de fans. In plaats daarvan was het een grootschalig spelersconflict tussen de twee teams tijdens de wedstrijd. Vinicius werd met een rode kaart van het veld gestuurd en werd het middelpunt van discussie onder de fans.
In de blessuretijd van de uitwedstrijd tegen Valencia raakte Vinicius, die een Real Madrid Uitshirt droeg, Valencia-speler Douro in het gezicht. Na tussenkomst van de VAR kreeg Vinicius direct een rode kaart en werd weggestuurd. Het was ook de eerste rode kaart in zijn carrière. In feite is de "rassendiscriminatie" waarmee Vinicius te maken kreeg, vele malen voorgekomen. Als belangrijkste vleugelspeler van Real Madrid presteerde Vinicius erg goed op het veld. Maar fans van veel La Liga-teams houden niet van Vinicius, en hij zal vaak worden beledigd en belachelijk gemaakt door extreme fans.
Na de wedstrijd escaleerde het verder. Vinicius hekelde La Liga op zijn sociale media, in de overtuiging dat de huidige La Liga bezet is door "racisten" en niet langer Ronaldinho, Messi en Cristiano Ronaldo is. De topcompetitie gecreëerd door Luo et al. Na vele malen met dergelijke incidenten te maken te hebben gehad, kan de toekomst van Vinicius bij Real Madrid nieuwe veranderingen ondergaan. Volgens ESPN bereidt het team van Vinicius al een bod van een nieuw team voor hem voor. En de huidige gedachten van Vinicius zijn niet bevestigd. Real Madrid is tenslotte al een van de topclubs in het wereldvoetbal. Zal hij ervoor kiezen om de klassieke witte Trainingsshirt uit te doen? Als hij Real Madrid verlaat, waar zal dan zijn volgende halte zijn?